Citroën C4 Coupe: vreemd geluid tijdens optrekken

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 hdi 90 pk

Bij het optrekken en dan rond/vanaf de 2500 toeren hoor ik een raar geluid aan bijrijders kant,indien ik aan die kant ga zitten en een ander rijd hoor je het niet dus dan hoor je het geluid alleen aan bestuurders kant. dit is een lager-achtig geluid maar lijkt ook op een lucht aanzuig geluid. indien je het gas los laat hoor je een geluid dat een beetje zingt naar mijn mening en toch lijkt op een stuk lager.

iemand een idee of zelfde mee gemaakt?

dannyheijmans

Geplaatst door dannyheijmans (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

obd expert (0) PRO, 8 jaar geleden

Tja... dit is lastig om via internet te beoordelen. Kan vanalles zijn zoals wiellager of turbo of... of...Voor dit soort problemen moet echt een monteur meerijden. Advies is wel om dit samen met de monteur te doen zodat je kunt aangeven welk geluid je precies bedoelt

dannyheijmans (0), 8 jaar geleden

[quote=obd expert]Tja... dit is lastig om via internet te beoordelen. Kan vanalles zijn zoals wiellager of turbo of... of...Voor dit soort problemen moet echt een monteur meerijden. Advies is wel om dit samen met de monteur te doen zodat je kunt aangeven welk geluid je precies bedoelt[/quote]
Monteur Citroën is diverse malen mee gereden en kan het geluid niet plaatsen. Zijn antwoord was doorrijden tot het geluid erger word.

dannyheijmans (0), 8 jaar geleden

auto is verkocht/ingeruild

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.