Daihatsu Cuore: diahatsu cuore kopen, waarvoor moet ik opletten???

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

Hoi mensen,

ik ben van plan om een diahatsjoe cuore te kopen, zijn er nog dingen waar ik eventueel voor moet opletten? gaat om een cuore van 94 met 60.000 op de teller.
hoor graag de reacties.

alvast bedankt ibo.

ibo

Geplaatst door ibo (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

ROEST, aan de achterzijde van de kokerbalken en de bodemplaat, verder de normale dingen zoals koelvloeistof (kleur, en of olie erbij), staat van onderhoud, banden, blok netjes droog ( iets zweten mag, maag geen druppels)
olie netjes op peil, en niet ingedikt. Bekleding controleren op waterlekkage, vooral in de kofferbak(je).

PROEFRIT: trekt netjes op zonder bijgeluiden, door en terugschakelen door alle versnellingen, een keer hard doorremmen, en voelen of de auto niet gaat trekken, handrem uitproberen, koppeling voelen ( in eerste gang moet hij afslaan met handrem erop) Alle knoppen en bedienigen uitproberen, alle deursloten, verlichting nalopen, en controleren op ruitschade.

Indien dit alles in orde, gerust kopen.

Groeten Marcel

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Vraag ook naar de distributie riem, deze behoort iedere 80d km of 4 jaar vervangen te worden. Alleen 'vergeten' de meeste die 4 jaar. Grote kans dat het nog nooit gebeurt is. Ook ik vind 4 jaar overdreven, maar als het nog nooit gedaan is betekend het in dit geval 12 jaar. Die staat dan echt op knappen.

miles (0), 17 jaar geleden

Inderdaad Wauter. Die van mij twee weken teruggekocht. 16 jaar oud en aantoonbaar 69.000 km gereden. Distributie bleek bij navraag nimmer vervangen......... Is nu als eerste gebeurd.

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Miles, Dan heb je echt mazzel gehad. In mijn Daihatsutijd eens een Charade 1.0 van 10 jr oud gehad met een gebroken riem. Aantoonbaar door ouderdom.

Ook de subframes van deze auto's willen wel eens doorroesten trouwens...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.