Daihatsu Cuore: stotteren en inhouden cuore

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

Ik heb al gelezen dat het een veel voorkomend probleem is. Maar mijn auto stottert en houd ook in tijdens het rijden.Maar het rare eraan is dat ie het alleen gaat doen zodra het warmer weer wordt! Zoals nu dus weer.
De dop van de benzinetank zoog eerder ook heel erg vast en gaf een sissend geluid als je die er af draaide. Daar is toen een heel klein ontluchtingsgaatje in geboord en dat is minder en het stotteren leek toen ook minder maar was niet van lange duur. Stotteren gebeurd niet elke keer. Ik blijf dan maar gassen en al stotterend en stotend gaat de auto weer gewoon rijden. Enig idee wat het kan zijn?

Groetjes mirelle

mirelle

Geplaatst door mirelle (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

max71 (0), 17 jaar geleden

bekijk de onstekking eens of de bougie kabels of verdelerkap niet doorslaat dan doet een cilinder zo af en toe niet mee en dan gaat je auto bokken en stooten

andrespoor (0), 17 jaar geleden

je haald het luchtfilter en het huis eraf en kijkt aan de rechterzijde v/d carburateur. Daar zit een electrische sproeier, neem de stekker los en schroef deze eruit.
Je kan hem gelijk reinigen ( trek het koperen gedeelte eruit ?( pas op klein veertje )en maak schoon met een beetje benzine blaas de gaatjes door. Maak dan een aftakking van de groene draad naar de massa v/d accu en zet alles weer in elkaar.

en klaar is uw kunstgebit :-)

Andre'

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.