Daihatsu Cuore: Verversen versnellingsbakolie

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik denk dat ik de versnellingsbakolie moet vervangen. De bak schakeld namelijk steeds zwaarder. Ik heb de bak inmidedels gevonden maar waar kan ik de olie af laten en waar moet deze weer bijgevuld worden.

palmpje5

Geplaatst door palmpje5 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ya4442 (0), 16 jaar geleden

aan de rechter onderkant loopt een kabel naar de versnellingsbak parallel daar onder zit een grote zeskantige kop van de aftapplug
veel succes

ya4442 (0), 16 jaar geleden

sorry was het bijvullen vergeten als je van boven langs de radiateur naar beneden kijkt zie je halverwege de versnellingsbak een grote zeskantige kop van de plug voor het bijvullen zitten los draaien een stukje tuinslang pakken in het gat stoppen en dan vullen 1,6 liter als er teveel in zit loopt het als je de tuinslang verwijderd er van zelf uit
heb je het nieuwere model cuore van 99 tot 2003 is het ongeveer het zelfde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.