Daihatsu Cuore: Vervangen distributieriem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: EJ-VE

Wie kan mij helpen aan technische gegevens (+afstelgegevens) en aantrekkoppels om een distributieriem van een Daihatsu Cuore bouwjaar 2003 type motor EJ-VE (1,0 L 3 cyl.) te vervangen ?

d. te raa

Geplaatst door d. te raa (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

roytjuh (0), 17 jaar geleden

bij de krukas (onder) staat een puntje op 1 van de tanden en rechts onder bij het tandwiel zit een streepje die moet je gelijk zetten.
boven staat er ook een puntje op het tandwiel die zit tegen over het daihatsu teken die moet je ook gelijk zetten met het streepje boven in. de krukas bout moet je met een luchttol zo vast mogelijk zetten en loctite erop doen op de bout.
als je niet weet hoe strak de riem moet kan je het beter laten doen. ma je moet hem bijna een kwart kunnen draaien. en moet ongeveer 1 tot 1,5 centimeter kunnen bewegen van voor naar achter.
het stelt eigenlijk niks voor ik doe het in 25 min dan is hij weer klaar. groetjes . ik hoor het wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.