Fiat Doblo: Aansluiting afstandsbediening centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9SX

Hoi,

ik heb hier een carpoint 0260050 setje liggen waarmee ik de centrale deurvergrendeling draadloos kan bedienen, maar ik moet even weten waar de bedieningsmodule van de vergrendeling precies zit, en of hij positief of negatief gestuurd is. Weet iemand dit toevallig?
Verder is er misschien hier toevallig iemand die me kan vertellen waar ik de stroom aansluiting en de alarmlichten het beste op kan aansluiten?

Kan iemand mij hierbij helpen?

alvast bedankt!

groet, Sander

wizzie

Geplaatst door wizzie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

is negatief gestuurd draden te vinden vooraan in zekeringkast 40 polige stekker (zwart ) pos:34 wit/ bruin en pos:24 licht blauw/blauw

wizzie (0), 14 jaar geleden

Hoi,

dankjewel voor de reactie! deze twee draden heb ik inderdaad gevonden, alleen nu het volgende; Kan ik bij de zekeringenkast ook ergens 12v+ en 12v- halen, en lopen hier ook de draden voor de alarmlichten langs?

Verder; mijn ontvanger van de afstandsbediening heeft ook een draad voor het sluiten van de ramen. Waar kan ik die op aansluiten of werkt dat niet bij mijn doblo?

alvast bedankt!

wizzie (0), 14 jaar geleden

niemand een idee?

wizzie (0), 14 jaar geleden

nog maar es proberen...

Ik heb het setje ondertussen ingebouwd, maar kan nog steeds nergens de aansluitingen voor de alarmlichten vinden. De voeding en vergrendeling heb ik ondertussen wel aangesloten en dat werkt naar behoren, dus ik kan het setje al gebruiken.

Ik heb nog twee losse draden die ik op de alarmlichten links en rechts moet aansluiten. Deze geven gewoon signalen van +12v maar ik heb dus geen idee waar ik ze moet aansluiten. Heb de kappen van de stuurkolom al los gehad maar daar werd ik ook niet zo veel wijzer van :(

iemand?? alvast bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.