Fiat Doblo: Montage bluetooth carkit fiat doblo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Hoi,

ik heb gisteren mijn "nieuwe" doblo opgehaald en gelijk mijn autoradio en dergelijke erin gebouwd. Ook wilde ik graag mijn parrot carkit inbouwen maar na een hele avond gesleuteld te hebben kon ik nog steeds niet bij de bekabeling van de radio komen.

Kan iemand mij vertellen hoe je het paneel waar de radio en de bedieningsknoppen voor o.a. electrische ramen, mistlampen en alarmlichten kan demonteren? Ik moet namelijk een tweetal kabels van de autoradio naar de zekeringenkast onder het stuur trekken, daar zit de rest van de electronica van het carkit, omdat ik bij de radio niet genoeg ruimte heb om alles te plaatsen en de microfoon van de andere kant aankomt.

Ik heb al los gehad: de kappen om de stuurkolom, en de kap om de meters boven het stuur, de kap die voor de versnellingspook langs loopt. Maar verder dan dat kwam ik niet, en eind van de avond heb ik alles dus maar weer terug in elkaar gezet.

Alvast bedankt!

groet, Sander

wizzie

Geplaatst door wizzie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wizzie (0), 14 jaar geleden

het is gelukt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.