Fiat Panda: inhouden panda

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 999

Hallo, ik heb een panda uit 1993. Bij accelereren wil hij regelmatig wat inhouden. Eventjes houd hij in en dan gaat hij weer normaal. Het lijkt erop alsof dit met name gebeurt na een start, en het zich dus niet (of minder vaak ) voordoet als ik eenmaal een stuk gereden heb. Heeft iemand hier ervaring mee ? Volgens mij heeft deze panda electronische ontsteking. Valt daar nog iets aan af te stellen (of te vervangen) ?

vriendelijke groeten, frank

figaro227

Geplaatst door figaro227 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Chanmaster (0) PRO, 17 jaar geleden

Beste Frank.

In dit geval is het goed om de brandstofdruk te meten, controleer of alle vacuumslangen goed aansluiten (door warmte sluiten deze vaak beter) wanneer een slang vrijgemakkelijk te verwijderen is bestaat de kans op lekkage daarin wat vervolgens voor de problemen zoals u omschrijft zorg draagt. Het kan tevens goed zijn dat een vacuumslang poreus is en lekage vertoond.

Succes!


Geert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.