Fiat SEICENTO: P0351

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 187A1000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Fiat seicento foutcode p0351, bougies vervangen, bougie kabels vervangen, bobines vervangen, op de stekkertjes van de bobines staat gewoon 12 volt

Is dit dan echt dus ecu zoals ik zoveel al gelezen heb of mischien toch iets anders?

Geplaatst door

jacconh (0)

al 8 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Er moet inderdaad 12 volt op staan (en blijven) en de massa wordt geschakeld. Eigenlijk alleen goed door te meten met een scope. Je zou de massa's en voedingen van de ecu even kunnen nalopen. Vonkt de bobine helemaal niet? of af en toe niet?

mvg Diagnoseoplocatie.nl

Bij het starten sowieso niet en tijdens het rijden lijkt er na een tijdje niks aan de hand

jacconh 0

8 jaar

die 12v wordt geschakeld door een relais zie ik, kijk is of die 12 volt ook blijft tijdens stationair, dat die niet weg valt.

mvg Diagnoseoplocatie.nl

Ik heb deze gemeten tijdens stationair deze bleef 12.nog iets volt en zakte niet weg

jacconh 0

8 jaar

dan moet je richting de ecu, daar de voedingen en massa's van checken (belast, dus tijdens starten/ draaien)

Ik zal morgen de voeding en massa meten, als ik bij het wegrijden flink doortrek in toeren echt bijna maximaal dan is er een schok waarbij duidelijk te merken is dat hij weer op 4 cilinders draait in plaats van 2

jacconh 0

8 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.