Fiat Stilo: Soms spontaan niet meer willen starten....

Bouwjaar: 2002

Betreft hier de Stilo Abarth in 5-deurs uitvoering met Selespeed (170 pk). Deze auto lijkt een eigen willetje te hebben. Soms wil hij gewoon niet meer starten. Rijden, parkeren, motor uit, auto afsluiten. 5 minuten later weer willen starten.....NIETS! Wel stroom, geen beweging in de startmotor. Dit is al een paar keer gebeurd. De dealer kan niets vinden. Uiteindelijk de Wegenwacht er een keer bij gehaald. Heeft alles doorgemeten en snapte er ook niets van. Slaan op de startmotor hielp ook niet. Hij heeft toen een extra draad getrokken vanaf de startmotor naar de motorruimte. Hiermee kunnen wij de auto dan weer starten door de draad even op de plus-pool van de accu te houden. Het kan dan weken goed gaan, maar soms ook slechts een paar dagen. De draad hebben wij lekker laten zitten en wordt zo nu en dan nog steeds gebruikt...

Santa

Geplaatst door Santa (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dimi2253 (0), 19 jaar geleden

*gewist*

justin6077 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als dit probleem zich voor doet loopt dan wel de pomp van de selespeed?????
Deze zorgt namelijk voor een bepaalde druk en die geeft dan weer door aan de computer dat het systeem is vrij gegeven voor het starten( zo werkt het bij alfa, ik neem aan dat dit het zefde is).
De pomp gaat alleen lopen als de linker deur wordt geopend.
Loop de pomp niet dan moet je het daarin zoeken.
Groeten Roy

Santa (0), 19 jaar geleden

We zullen dit voorleggen aan de dealer. Wellicht komen we eruit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.