Ford USA Explorer : Alarm/Startonderbreker kwijt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4ltr.V6

Ik ben het kastje van mijn startonderbreker/alarm kwijt.
Volgens mij is het een orginele fabrieksalarm.Ik kan mijn auto nu niet starten of wat dan ook.Heb ANWB WW en nog een aantal mensen laten zoeken of het eruit cq. te omzeilen is,maar niemand kan iets vinden.
Weet iemand hoe dit op te lossen is????Ik heb nu een auto voor de deur staan waar ik helemaal niets meer mee kan,HELP AUB ???

Rilexander

Geplaatst door Rilexander (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Explorer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (0), 13 jaar geleden

kun je geen contakt leggen met een ford dealer uit de us? via internet die kunnen u mischien helpen.

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Topic dateert van 21 Sept..... het probleem is vast al opgelost, enkel nog niet vermeld.

Moderator Problemcar

Rilexander (0), 13 jaar geleden

Probleem bestaat nog.Ben nu op zoek naar een code die ergens zou moeten staan.Als ik die code heb zou ik een nieuwe startonderbreker kunnen bestellen,en dat nummer zou dan ingeprogrameerd moeten worden....?????
Alle hulp nog steeds welkom!!!! En Ford dealers USA?,...ik ga het proberen,THNX.

jvr (0), 13 jaar geleden

Rick,

Weet niet of het probleem inmiddels is opgelost? Maar een startonderbreker (afhankelijk van het type) zal er onder andere voor zorgen dat het contact niet aan gaat, de brandstofpomp geblokkeerd wordt en de brandstof toevoerleiding zelf wordt afgesloten (door middel van een elektrische klep). Al deze dingen omzeilen is niet gemakkelijk (en dat is ook de bedoeling natuurlijk).

Alleen tijd erin steken en gaan zoeken hoe deze dingen weer werkend te maken kan oplossing geven. Tenzij er een nieuw kastje geprogrammeerd kon worden??

Mvg,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Explorer of stel zelf een nieuwe vraag.