Ford USA Explorer : Keyless entry ab's , alarm ect...

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0 V6

Hallo heren (en dames...)

Hierbij (nog) niet een echt probleem, maar toch...

In mijn Explorer van '95 (model '96) is fabriek af een "key-less entry" systeem ingebouwd i.c.m. met een fabriek af alarm. Voor dit systeem heb ik helaas maar 1 afstandsbediening. Nu heb ik vanuit de USA 2 nieuwe ab's laten komen, en wou deze er even bij programeren. Helaas.. Niet dus. Volgens vele internetsite's en de beschrijving die bij de ab's zat moet ik 8x (of 5x) het contact van stop naar de acc (run) stand draaien binnen 10 seconde. Dit wil niet lukken. Heb al verschillende dingen geprobeert, maar niets werkt. Nu is het zo dat er ook een -niet- fabriek af alarm in de auto is bijgebouwd (toendertijd voor de verzekering...ford alarm niet goed gekeurd blabla...) Zou het kunnen dat dit 2e systeem roet in het eten gooit ?

Iemand een oplossing ?

pd2pw

Geplaatst door pd2pw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Explorer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

normaal is het bijgeplaatste systeem volledig onafhangkelijk van het orginele .
dus kan de oorzaak niet zijn

jacques1967 (0), 14 jaar geleden

Bij andere merken wil het ook wel eens zo zijn dat het stuurapparaatje van het alarm van mindere kwaliteit wil worden met het vorderen van de jaren. Controleer de printplaat van je alarm eens op slechte verbindingen(soldeerpunten). Soldeer ze anders nog een keer opnieuw.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Explorer of stel zelf een nieuwe vraag.