Ford transit: temperatuur meter koel vloeistof

Bouwjaar: 2003

zender en de meter zelf al vervangen maar de meter staat niet recht in het midden terwijl de wds wel 90 c aan geeft met de datalogger

dirk2276

Geplaatst door dirk2276 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan zijn dat de meter niet in het midden hoeft te staan als de motor op temperatuur is. Bij focus c-max staat de temp.meter ook niet in het midden als de motor op temperatuur is. Voor de c-max is daar een service-bericht over verschenen. Voor transit weet ik het niet. Zou je eens moeten nakijken. Vergelijk ook eens met een andere transit (als die mogelijkheid er is).

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

controleer de stekker verbinding op het instrumenten paneel maar eens, zal niet de eerste zijn met een overgangs weerstand waardoor de meter niet correct aangeeft..
(voorwaarde is nattuurlijk wel dat de meter verder stabiel is)
suc6

dirk2276 (0) PRO, 18 jaar geleden

bedankt voor jullie reaties ik heb ook al contact met de hotline gehad maar dat was normaal zeiden ze

tinus11482 (0) PRO, 18 jaar geleden

hier is ook een oasis bericht over.

pieter9038 (0) PRO, 18 jaar geleden

jack schoe heeft een procedure hiervoor waarbij hij een weerstand in de draad soldeert, dit moet bij de ervaren mensen bij de hot-line ook bekend zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.