Honda Accord: egr probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

bij een koude motor gaat het motor controle lampje branden en als ik stop en opnieuw start is het lampje weer uit en gaat dan ook niet meer branden pas als de motor weer helemaal koud is gaat hij weer branden
nu heb ik hem laten uitlezen en zat een storing in de egr klep ik heb de comp gereset en was een dagje goed en daarna ging het lampje weer branden.
Dus wat moet ik nu doen? de egr klep schoonmaken of een nieuwe erop laten zetten of helemaal afsluiten. Maar bij het afsluiten weet ik niet of hij dan wel door de apk komt omdat hij dan mischien teveel uitstoot heeft

zwolleboy

Geplaatst door zwolleboy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

zwolleboy (0), 14 jaar geleden

ik heb nu de egr system schoon laten maken en het lampje gaat nog steeds branden alleen nu iets sneller dan dat die eerst deed eerst ging die na ongeveer 5 km branden en nu gaat die al na 1km branden.
volgende week gaan we een nieuwe egr system proberen en ik hoop dan dat het probleem over is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.