Hyundai Atos: 10Amp verlichting zekering klapt er uit bij inschakelen ruitenwi

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo allemaal,

eerst even voorstellen, ik ben ronald uit Lent 33 jaar.
Ik heb een probleem met de atos van mijn vriendin. De auto heeft een mooi signaal voor de lampen als het contact uit gaat. nu is de zekering eruit gesprongen van de verlichting links achter. kentekenplaat lampjes doen het ook niet meer. Nu heb ik de zekering vervangen alles goed, bij het inschakelen van de ruitenwisser motor achter springt de zekering er weer uit. kan iemand mij vertellen of dit twee problemen zijn of gewoon toeval. Kan iemand mij helpen aan een schema dat op 1 zekering de hierboven genoemde delen gekoppeld zijn?

ronnierunner

Geplaatst door ronnierunner (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 9 jaar geleden

Zal wel zelfde probleem zijn. Kijk eens tussen de carrosserie en de achterklep onder de rubberen doorvoer of de bedrading niet afgebroken zit en eventueel kortsluiting maakt met een andere draad. Indien niet, trek dan de stekker van de ruitewissermotor los en kijk of de zekering dan nog springt. Indien de zekering niet meer springt zit je met een kortsluiting in de motor.
Groeten.

    Jammer dat geen reactie meer is van probleemsteller..? wat was het nou? - metins (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.