Hyundai Santa Fe: Andere achterbank in santa fe

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Ik wil een achterbank plaatsen die drie keer een driepuntsgordel heeft. Huidige achterbank in Santa fe heeft maar 2 keer een driepuntsgordel en 1 keer een 2 puntsgordel. Dit vanwege gezinsuitbreiding en niet een nieuwe auto willen kopen.

Heeft iemand een idee wat voor achterbank hiervoor gebruikt kan worden? Of zijn er andere oplossingen te bedenken?

Daniel1979

Geplaatst door Daniel1979 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ix55 (0) PRO, 10 jaar geleden

Het probleem zit niet in de achterbank maar in de bevestiging van de middelste gordel.
Vanaf 4/2004 heeft de Santa Fé standaard 3 driepuntsgordels.
Tot daarvoor 2 driepuntgordels en 1 tweepuntsgordel.
De bevestiging en het oprolmechanisme van de middelste driepuntsgordel zit bovenaan, in de achterste rail in het dak. Ik vrees dat je dat niet zal kunnen aanpassen.
Uiteraard moet je ook een ander type bevestigingspunt onder de achterzetel voorzien, maar dat is maar een zeer kleine aanpassing.

Daniel1979 (0), 10 jaar geleden

Als je dus een bevestiging wilt maken in het dak moet er natuurlijk gelast worden. Weet jij of dan een auto een RDW keuring moet ondergaan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.