Hyundai Santa Fe: bestuudersportier sluitsysteem

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo,

Zou iemand me kunnen vertellen of het normaal is dat je bij een santa fe het bestuurdersportier langs de binnenzijde op slot kunt doen terwijl het portier open staat?
Heb me hierdoor al enkele keren buitengesloten.

Ook wanneer ik in de wagen zit en de deuren sluiten behulp van de knop voor centrale vergrendeling, krijg ik deze enkel terug open met die drukknop of door de deurschakelaar eerst in de open stand te zetten. Ik zou denken dat wanneer je aan de hendel trekt om het portier te openen dat deze dan meteen uit het slot gaat..?

eizopro

Geplaatst door eizopro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eizopro (0), 10 jaar geleden

Niemand?

ix55 (0) PRO, 10 jaar geleden

Even nagekeken op een paar andere modellen (toevallig was er geen oude type santa fé in de werkplaats). Het is zo dat de wagen sluit nadat je de sluitknop van binnen op sluiten zet en de deur dicht doet. Zelfs op de ix35 is dit nog steeds zo. Op de nieuwere modellen i30, ix20, santa fé, i40 zit er een ander systeem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.