Hyundai Santa Fe: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0crdi

hallo, iedereen

ik zit met het volgende probleem, ik heb een sante fe en de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling werkt niet meer weet iemand hoe ik dat opnieuw moet inleren en kan dat ook het probleem zijn dat de auto afentoe niet start? ik hoor graag van jullie alvast bedankt!!

Groeten Chris

denhager

Geplaatst door denhager (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 10 jaar geleden

Sleutel opnieuw inleren...staat in het boekje.

ix55 (0) PRO, 10 jaar geleden

Een afstandsbediening inleren kan enkel via de hi-scan of GDS. De oude gaan meestal kapot door vocht (zweet) of kontakten die niet goed meer doorgeven.
Niet starten kan verschillende oorzaken hebben: sleutel, antenna spool, nokkenassensor, krukassensor, EGR klep....., best de wagen laten uitlezen.

wim12199 (0) PRO, 10 jaar geleden

Voor het inleren van de afstandsbediening heb je bij een santa fe van 2002 geen hi-scan of gds nodig.
Achteraan aan de zekeringskast onder het stuur hangt de etacs-doos, op die etacs doos staat een knopje on/off (soms afgeplakt met een rond stickertje). Als je dit knopje naar de andere kant schuift dan waar het zich nu bevindt, en dan de beide afstandsbedieningen elk 1 keer indrukt (op openen of sluiten, het speelt geen rol) gaat het lukken, daarna het knopje terug zetten van waar het kwam. Uiteraard moeten de beide afstandsbedieningen zelf in orde zijn, ze gaan inderdaad veelvuldig kapot.
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.