Hyundai Atos: Hyundai Atos loopt 3 seconden slaat dan af.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4HC 1000CC

Collega's,

wij zijn bezig met een Atos die na het starten ongeveer 3 seconden loopt en dan afslaat.

Wij hebben inmiddels het een en ander aan metingen verricht en daaruit komt naar voren dat na 3 seconden alle aansturingen verdwijnen.
Wij dachten aan de sleutelherkenning daar dit nogal eens voorkomt bij deze type's en hebben geprobeerd het motormanagement uit te lezen met de snap-on modis.
Helaas is er geen enkele communicatie met het motormanagement mogelijk.
Hierna hebben wij de lokale dealer op visite gehad met de originele Hyundai apparatuur maar ook daarmee was er geen communicatie mogelijk.
Ik heb van hun een boek te leen gehad met schema's maar helaas is dit een boek van het 2002 model met een ander soort motormanagement.
Ik wil namelijk graag de voedingen en de massa's van de ecu controleren maar zonder kloppend schema is dat onbegonnen werk.

Misschien kan een van jullie mij/ons helpen aan het juiste schema.

Alvast bedankt voor het zoeken/meedenken,

Dennis.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

apalracer (0) PRO, 11 jaar geleden

de module van de onderbreker varvangen, opnieuw sleutels inleren. denk dat je dan geholpen bent.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.