Hyundai Scoupe: Hyundai Scoupe houd in bij gas geven

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1500

beste allemaal,

Ik heb sinds een half jaar een Hyundai Scoupe. leuke auto en heeft het tot voor kort goed gedaan.

De afgelopen week viel het mij al op dat de auto wat minder fel was dan eerst, eerst dacht ik dat het inbeelding was, of dat het lag aan het feit dat de auto zwaar beladen was. maar toen ik gisteren een Suzuki alto uit 95 van een vriend niet meer bij kon houden en ik vanmorgen de Van Brienenoordbrug niet meer op kwam in de 5e versnelling en ie zelfs in zn 3 dr moeite mee heeft om het met 80 vol te houden besefte ik dat er wat mis was.

De feiten op een rijtje:

- Stationair loopt ie prima
- De auto komt in zn 2 niet hoger dan de 5000 tpm (de rode streep staat bij de 6000 tpm)
- De katalisator van de auto rammelt wat
- Flexibele stuk van de uitlaat lekt wat gassen (word binnenkort vervangen)
- De motor lijkt wat meer trilling te produceren bij hoge belasting.
- De auto start wel normaal.

zelf denk ik aan een probleem met de benzine toevoer omdat ie echt in houd en dat het zelfde voelt als toen ik in een andere auto op Lpg waar de tank van leeg was.

Wel moet ik melden dat ik deze week mn benzine tank vrij ver heb opgereden. (80 Km door gereden met benz lampje aan) zou het kunnen zijn dat mn benzine filter helemaal verstopt zit?

Input is welkom,

mvg, Robbert

Robbert89

Geplaatst door Robbert89 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Robbert89 (0), 14 jaar geleden

Vandaag benzine filter geinspecteerd, zit helemaal vol met drap. bezine die er uit kwam zag helemaal zwart. als je t ff laat staan bezinkt het. ook de benzine die uit de tank kwam zag er zwart uit, wel wat minder.

Robbert89 (0), 14 jaar geleden

Probleem verholpen.

Benzine filter vervangen en injectorcleaner toegevoegd. heb er pas 5 km mee gereden maar hij is nu al weer terug zoals ie was. dit weekend mag ie dr 300.

Mvg,

Robbert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.