Hyundai Scoupe: Koplampen vallen uit

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 zonder turbo

ik heb een scoupe uit 96'' ik kamp al een tijdje dat me koplampen voor uitvallen en na paar seconden weer aan gaan. en sinds vandaag krijg ik me verlichting van voor niet meer aan. wel heb ik de dimlichten, rem/achterverlichting, in binnenverlichting. waarschijnlijk zal dit een andere groep zijn.

wat heb ik gedaan;

bij de bestuurders kant alle zekeringen nagemeten niks kapot

links in het motorruim zitten ook een x-tal zekeringen. daarbij heb ik op 2 zekeringen geen spanning. 10a en 20a.. op het deksel staat ''h-lamp-ing'' en h-lamp ik heb er nieuwe zekeringen ingedaan maar ik kreeg geen spanning erop.

nu heb ik ook de relais getest. als ik binnen het hendeltje omdraai naar dim verlichting hoor ik een klik.. en als ik verder draai hoor ik juist niks meer. naar mijn mening zou je 2 klikken moeten horen? als je overgaat van dim>> naar gewoon rij licht?
nu heb ik het relais ook gewisseld met een andere maar die reageert hetzelfde als de oude.

nu mijn vraag is wat kan er aan de hand zijn? hendel stuk? relais stuk? kabelbreuk? waar begin ik met zoeken? heeft iemand tips..

bvd chris.

Chris330

Geplaatst door Chris330 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

williamhabets (0), 14 jaar geleden

probeer het eens met de kabels door te verbinden als het licht dan brand licht het aan je schakelaar

Chris330 (0), 14 jaar geleden

hoe bedoel je met doorverbinden? aan de hendel bedoel je? het stuur moet er denk ik wel af. ik kom erg moeilijk bij de bekabeling bij het stuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.