Hyundai Lantra: koelvloeistof (verbruik)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V STATION

Hallo ben in het bezit van een Hyundai Lantra wagon welke een probleem heeft met de koelvloeistof, een paar week geleden bleek het bijvultankje steeds leeg raakte, auto naar de garage geweest en de radiateur bleek goed lek te zijn, nieuwe radiateur geplaatst en je zou zeggen probleem opgelost, maar niet dus, als ik het tankje nu bijvul tot het maximum en ik rij bijvoorbeeld 150 km en ik kijk een dag of een paar dagen later, dan is het weer gedaald tot net boven het minimum, weer terug geweest naar de garage alles nagekeken, maar men kan geen probleem vinden, systeem is op druk gezet , maar hier komt niets uit, auto aan de testkast levert ook geen problemen op en de auto rookt ook niet , maar iedere keer als ik heb bijgevuld daalt het koelvloeistofnivau in het reservoir, heb ook al een paar dagen een plaat onder de auto gelegd, maar hij lekt niet, wie o wie helpt mij verder, alvast bedankt

Emiel17

Geplaatst door Emiel17 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

als je nu eens niet bijvuld en gewoon het nivo net boven min houd wat gebeurt er dan.

groetjes jan.

Emiel17 (0), 14 jaar geleden

Jan,

Rij na al 3 dagen met het niveau net boven het minimum, maar er gebeurt helemaal niets, wat zou er kunnen gebeuren, waar moet ik opletten

Emiel

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

nou dan zou ik niet bijvullen en gewoon op dit peil laten staan.
hou in de gaten of het zo blijft.
blijft het zo dan is er niks aan de hand dan gooit hij wat er meer in zit er uit.
slaat de koelventilator wel aan als hij warm is?

groetjes jan.

Emiel17 (0), 14 jaar geleden

Jan, excuses voor de late reactie, het blijkt uiteindelijk dat de bovenste radiateurslang lekt bij de aansluiting op het huis, er was door de garage al een koppakkingset besteld maar dit bleek niet nodig, het vreemde was dat als auto koud was hij lekte en als de auto op temperatuur was niet, er zitten nu 2 slangklemmen op en het gaat als ruim een maand goed.

Emiel

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

nou gelukkig dat je toch de oorzaak gevonden hebt.
en het gebeurt meer dat er alleen koud lekkage is.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.