Hyundai Santa Fe: LED stadslichten

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 crdi

Sinds kort bestaan er LED lampjes. Na een paar gekocht te hebben als stadslichten en in de Santa Fe 2007 geinstalleerd te hebben blijken ze het niet te doen. Ook een andere set deed het niet. Voor de gein 2 draadjes aangesloten op de stekker om zo de spanning op de lampjes om te draaien. Wat blijkt, ze doen het. Hebben die koreantjes de spannin omgedraaid. De min zit dus op het pencontact, terwijl op de behuizing spanning staat. Heeft iemand een idee hoe ik deze spanning kan omdraaien, zonder bij de zekering box in te grijpen?

Iwandaan

Geplaatst door Iwandaan (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou kijken of er in de handel ledjes bestaan die omgepoold zijn, zo niet gewoon de draadjes aan de fitting doorknippen en omdraaien.
Maar het beste is nogsteeds om het origineel te houden.

Let ook op dat als de ledjes blauw licht uitstralen in combinatie met halogeenverlichting van je dimlicht dat dit APK afkeur is.
Dit mag namelijk alleen in combinatie met xenon verlichting, bouw je xenon verlichting in je auto van 2007 dan moet je er ook rekening mee houden dat er een sproei installatie op de koplampen moet zitten voor de APK.

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Blauwe led's zijn ook NIET toegestaan in combinatie Xenonverlichting. Led's zijn in beide gevallen toegestaan indien het WIT licht uitstraalt.

Gr. paul

Iwandaan (0), 13 jaar geleden

bedankt voor het meedenken. Het probleem van draadwerk is dat het verdraaid lastig is om ter plaatse te splitsen zonder van alles weg te halen. Voor de apk haal ik natuurlijk de ledjes eruit en stop de gevijlde ba9s 'en er weer in.Nog andere oplossingen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.