Hyundai Lantra: maakt geen contact

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

ik heb nu sinds 3 maand een hyundai Lantra alleen de laatste weken wil hij soms niet starten. Soms heeft hij er geen last van maar wanneer hij even stil staat en ik wil hem weer starten start hij niet..je kan de sleutel wel omdraaien maar de moter slaat niet aan. Alles werkt wel de radio, verlichting enz enz. je hoort de moter dan ook niet.

wat kan dit zijn ?

stephan0808

Geplaatst door stephan0808 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat kan een defect contactslot zijn wat niet goed schakelt, een slecht contact schakeldraad naar startrelais, etc.

Meten op het startrelais of die wel spanning krijgt als je de sleutel op startten draait, dan weet je al meer, als op dat moment de startmotor niet aanslaat.

Cor

Rob3930 (0) PRO, 17 jaar geleden

Weet je zeker dat het koppelingspedaal goed is ingetrapt. want er zit een schakelaar op pedaal en als die niet vergenoeg ingetrapt dan start de auto niet.

groeten rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.