Hyundai Lantra: Mistlampen in Hyundai Lantra

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16V

Hallo,

Weet iemand toevallig het aansluitschema van de voorste mistlampen uit te halen.
Ik heb pas een originele set gekocht en de lampen zelf heb ik inmiddels ingebouwd. De draadboom ligt tot aan de accu. Ik heb ook een originele schakelaar voor in het dashboard. Als ik al wist hoe de polen van deze schakelaar zitten (waar je de voeding op moet zetten en waar de schakeldraad, welke pool is voor de verlichting van de schakelaar en welke de massa ? Je hebt de massa volgens mij nodig om 1. het lampje van de dashboardverlichting aan te krijgen en 2. het lampje dat de mistlampen branden aan te krijgen.
Wie o Wie weet dit. En waar zit de kabeldoorvoer door het schutbord ??
Wie weet hoe ik het (4 polige) relais moet aansluiten en staan diverse nummers op en ik heb dit in het verleden wel eens gedaan, maar ben het even kwijt ?

Groet en alvast vriendelijk bedankt.
M.

morieske

Geplaatst door morieske (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (335) PRO, 17 jaar geleden

Dit is van een Coupe , maar misschien heb je er iets aan.

[url=http://imageshack.us][img]http://img250.imageshack.us/img250/2008/...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.