Hyundai matrix 1.6: snelheidssignaal navi

Bouwjaar: 2001

wie kan mij vertellen waar ik het makkelijkste het snelheidsignaal/achteruitrij signaal kan aftappen voor het inbouwen van een navi systeem in een matrix?

Opeltje

Geplaatst door Opeltje (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Matrix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi opeltje...


neem toch aan dat deze auto GEEN tellerkabel heeft ? anders opzoeken met een ledpen in de stekker van de tellerklok!

het snelste kun je de draad rechtstreeks naar het achterlicht trekken! en daar aansluiten.. ( deze aansluiting is niet echt noodzakelijk.. we rijden immers geen km's achteruit ) eigelijk zit deze funtie erop voor de snellere herberekening!)


paul,

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

paul,

heb ondertussen gevonden dat ik het signaal van de diagnose stekker kan aftakken...scheelt weer het uitbouwen van de klok...

Kabelfarbe: weiß-schwarz

Fundort: Diagnosestecker, PIN 14


verder klopt het dat het achteruit signaal niet echt nodig is. maar ik sluit ze wel altijd aan....overigens moet dit signaal links voor in de a stijl te vinden zijn....dus scheelt weer heel wat plastic losmaken....nu de diagnose stekker nog vinden,,,

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi...


nou! da's mooi.. had eigelijk verwacht dat deze auto nog een tellerkabel zou hebben! dat valt dus al weer mee!

suc6

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Matrix of stel zelf een nieuwe vraag.