Hyundai Matrix: toerental blijft zeer hoog en komt niet terug

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4GB 1,8 90 KW

Af en toe blijft het gas vol hangen, het is een automaat, kan niet goed uitlezen, geeft aan dat hij geen verbinding krijgt op testkast;uitlaatspruitstukbouten zaten los, 4 gasmeting is perfect, injektiereiniger in tank,geen vaccuumprobleem gevonden,auto rijdt zeer goed. Motor slaat gewoon op hol en moet uitgezet worden, daarna weer goed.Bij mij niet voorgekomen na lange proefrit. Kent iemand dit probleem? Bij voorbaat vr dank.

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Matrix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Droger (0), 17 jaar geleden

ja, bij mij blijft hij hangen en slaat op hol.

lees:
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

succes

jjbalmszonen (0) PRO, 17 jaar geleden

Met alle respect Droger, deze auto is een Matrix van 2002 met volledig motormanagement, we hebben nu een gaskabel besteld, want die vertouwen we niet, hij haakt iets in de binnenkabel, is inmiddels ook op de Hyundaitestkasten geweest, ook de automatenbak uitgelezen, geen storingscodes, dus we verwachten dat de gaskabel te stroef gaat, is ook wat te voelen bij zachtjes heen en weer halen,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Matrix of stel zelf een nieuwe vraag.