Hyundai Getz: Toerenteller werkt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i-12V

Het betreft een Hyundai Getz met 1.3-12V motor met slechts 4500 km. De toerenteller doet niets meer. Stekkerverbindingen nagelopen en allemaal ok. Geen storingsmelding. Alle andere instrumenten werken normaal. Heeft iemand een idee?

vrijburg

Geplaatst door vrijburg (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Nog een oplossing gevonden?

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Misschien de auto aan de loop zetten en een stuk mee rijden? een auto die in 4 jaar 4500km heeft gereden, daar zit van alles van vast, miss ook de toerenteller?

gr

Peco Power

vrijburg (0) PRO, 13 jaar geleden

Probleem is opgelost. De auto bleek geen storing te hebben in sensoren if dergelijke. Na het plaatsen van een ander (gebruikt) instrumentenpaneel bleek dat deze wel werkte. Alleen de kilometerstand klopte natuurlijk niet. Toen de toerenteller die werkte overgezet in het originele instrumentenpaneel. Die bleek toen niet te werken. Vervolgens alleen de kast van het werkende instrumentenpaneel met de print gebruikt en de originele kilometerteller daar in overgezet en alles werkt naar behoren.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

ok bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.