Hyundai Excel: Uitval diverse apperaten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 59 pk

Ik heb een HYundai exel 3deurs Bj 1998.Eerst deed de achter ruitenwisser het niet meer.een tijd later viel de benzinemeter weg (het lampje doet het noch)Dan was de ventilator aan de beurt.Een tijdje later was het de achterruit verwarming die het af liet weten.Heb alle zekeringen nagekeken alles in orde.De auto rijdt noch prima en met starten zijn er geen problemen.
Wie heeft dit ook eens meegemaakt en wat kan de oorzaak zijn.

ed2

Geplaatst door ed2 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Achterruitewisser en verwarming ligt waarschijnlijk aan een kabelbreuk in de tule tussen achterklep en carosserie. Komt vaker voor...
Een ventilator wil nog wel eens dienst weigeren door een defecte voorschakelweerstand. De benzinemeter zou ik zo niet weten, kijk eerst eens of de aansluitingen op de voeler in de tank nog goed vastzitten. Zal wel ergens onder de achterbank te vinden zijn maar dat weet ik niet zeker.

suc6
Peter

ed2 (0), 16 jaar geleden

Het kan toch nit so zijn dat alles op een dag de geest geeft.Ed

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Ach, je hebt van die dagen... Toeval heet dat geloof ik, of pech. Die ventilator staat in elk geval los van de rest lijkt me zo.

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.