Hyundai Excel: sleutel kwijt

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn vriendin is de sleutel kwijt van haar Hyundai. Ze is er nochtans mee thuisgekomen, maar de sleutels zijn nu spoorloos. Onbegrijpelijk maar zo is het dus...
Ik heb het portier opengekregen. Bij dit model gaat het dus enorm makkelijk . Nu is mijn vraag: kan ik, als ik het contactslot demonteer, een sleutel laten maken aan de hand van een slotnummer? Bij veel motorfietsen is dit wel het geval, maar ik heb er geen idee van of dit bij auto's ook zo is.

pantah

Geplaatst door pantah (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk dat je je de moeite van contactslotdemontage besparen kunt. Zonder sleutel krijg je deze normaal gesproken bij auto's er niet uit en er staat normaliter ook geen sleutelnummer op.
In mijn ogen heb je 2 opties: OF nog eens HEEL goed zoeken en anders naar de dealer. Deze kunnen meestal op chassisnummer een sleutel bestellen. Vaak is dat met 'n paar dagen bekeken.
Misschien dat iemand anders nog een ander (beter) idee heeft.........

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.