Hyundai H200: Wie weet draad kleur van Hyundai H200 Speakers

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

wie weet de kleur codes van de speaker draden van de H200 ?
het zijn allemaal groene draden met daarop een kleur streepje. ik zie dat er twee draden in mijn dashboard zijn afgeknipt maar weet niet waar ze van zijn.

alvast bedankt

Sniperjp

Geplaatst door Sniperjp (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

frankst (5), 11 jaar geleden

Dan verschilt dat kennelijk per bouwjaar want de radiobedrading bij onze H200 kent alle kleuren van de regenboog.

Bij onze H200 (bouwjaar 2007):
geel/zwart - linker speaker +
oranje/grijs - linker speaker -
geel/oranje - rechter speaker +
bruin/zwart - rechter speaker -

Verder heb je dan nog vijf draden voor: contactslot-geschakelde 12V, permanente 12V, stadslicht-geschakelde 12V, massa en elektrisch uitschuifbare antenne.
Wellicht dat die twee afgeknipte draden de stadslicht-geschakelde 12V en elektrisch uitschuifbare antenne draden betreffen. Ja ook een H200 zonder elektrisch uitschuifbare antenne heeft die draad achter de radio zitten, komt echter niet bij de antenne uit, dus waar die heen loopt?

Sniperjp (0), 11 jaar geleden

bedankt voor de reactie.
de draden die los zijn lijken van de speaker, ze zijn ook afgeknipt in de stekken waar de andere speaker draden in zitten.
mocht iemand nog kleur codes weten van een H200 van 2001 hoor ik het graag.

Getzsport05 (0), 11 jaar geleden

Beste Sniperjp,

Hiermee zou je wel even vooruit kunnen. Het schema is van het eerste model H200, dus het zou het juiste moeten zijn. Indien je nog meer informatie wenst, dan hoor ik dat graag. Kijk even voor de zekerheid naar je speakers, of de kleuren overeenkomen.

Mvg. Slaven

Sniperjp (0), 11 jaar geleden

Slaven,

bedankt voor het schema, dat helpt zeker maar ik wis volgens mij in het schema de kleurcodes, of ligt dat aan mij ?

Getzsport05 (0), 11 jaar geleden

Hallo,

In het schema zitten al kleurcodes, deze zijn in naast de lijnen te vinden. De kleuren zijn afgekort, in onderstaand schema kun je de betekenis ervan vinden.

Succes ermee.

Mvg. Slaven

Getzsport05 (0), 11 jaar geleden

Welke radio heb je er trouwens inzitten? Betreft het een achteraf ingebouwde of een van de volgende originele radios:
- H220
- H240
- H280

Indien het geen van allen is, of je weet niet welke je hebt, dan kun je hier een afbeelding plaatsen. Ik heb van bovenstaande types de schema's van de achterkant, waar de stekker zit. Hierop is ook de stekker te zien en welke functie de pinnen hebben.

Mvg. Slaven

Sniperjp (0), 11 jaar geleden

Er zit geen originele radio meer in, ik wil er nu een sony radio in doen. deze past in de ruimte die daarvoor is. alleen de stekkers passen niet.
ik heb bij Hyundai een verloop stekker besteld dus dat komt goed. probleem is alleen dat de vorige eigenaar de speaker draden heeft afgeknipt aan de stekker. ik weet dus niet welke draad naar welke speaker gaat. ik wil alle draden weer goed aan de stekker zetten en dan de verloop kabel er tussen en klaar.

Theo Sparenburg (5), 11 jaar geleden

Lijkt me dat het schema voldoende informatie geeft. Mocht dit toch niet het geval zijn en je zeker weet welke draden speaker draden zijn dan kan je testen naar welke speaker bepaalde draden gaan door even met de de min en de plusaansluitingen van een speaker op de min en plus van een batterijtje te tikken. Je hoort dan een klik in de speaker en zo weet dus welke het is.


vr.gr. Theo

check

Beste antwoord, geplaatst door Sniperjp (0), 11 jaar geleden

kan slotje op. De speakers werken goed. blijkt dat er geen speaker in mijn dashboard zit (tweater) de draden die verder los hangen zijn van iets anders. geen idee waarvan maar radio werkt
iedereen bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.