Lancia Delta: lancia delta II hf turbo laadstroom problemen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 turbo

hoi ik heb hier een lancia delta staan waarvan naar het lijkt de dynamo van kapot maar dynamo kort geleden vervangen maar alsnog opnieuw doorgemeten en is gewoon goed de voltmeter in de auto geeft overhet algemeen 9volt aan bij gas geven gaat dit wel omhoog maar nu sinds kort ook wanneer de volt meter laag staat bij het stilstaan en op trekken kun je dat horen door een gejoel door de speakers van de radio nou is mijn vraag weet iemand wat dit zou kunnen zijn dacht zelf eventueel slechte massa voor de rest geen problemen met verlichting of dergelijken

rstukker

Geplaatst door rstukker (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 12 jaar geleden

Lap nu heb ik hoofdpijn.
Kan je er misschien leestekens tussen zetten?

jeroen5305 (0), 12 jaar geleden

Bij lopende motor moet de voltmeter al minimaal 12 volt aangeven anders betekend het dat je accu stationair al word leeggetrokken. Beetje standaard is 13 tot 14,5 volt bij licht verhoogt toerental.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.