Lancia Delta: Koppeling Ontluchten

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 16 MULTIJET

WEET IEMAND HOE IK DE KOPPELINGS CYLINDER KAN ONTLUCHTEN ( BOITE ZIJDE ) er is een ontluchtingsnippel aanwezig in kunststof maar die kan je niet los zetten .

alfisti

Geplaatst door alfisti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Als de cilinder buiten op de bak zit ?? losschroeven en dan zorgen dat de schroefdraad van de slang het bovenste punt wordt, maar lager dan het potje . door de slang een paar gangen los te draaien kan de lucht daarlangs ontsnappen. (duurt een poosje maar succes verzekerd. Zorg wel eerst dat de hoofdcilinder ontlucht is en het potje gevuld blijft.

fientje (0) PRO, 12 jaar geleden

dit is een pomp op de buitenzijde van de versnellingsbak. Je moet de borgclip die de drukleiding vasthoudt iets naar boven duwen en daarna de drukleiding een klein beetje achteruit trekken (kan ongeveer 1 cm achteruit) waarbij het ontluchtingsgaatje van de nippel vrij komt en de remvloeistof kan uitstromen, na ontluchting de slang terug induwen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.