Mazda 121: Mazda 121 1992 wil nauwelijks starten

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Twee weken geleden begon de motor tijdens het afremmen af te slaan. Herstarten deed de motor na +- 3 keer proberen. Tijdens het rijden begon de motor te schokken. Als je sneller probeert te accelereren houdt de motor in. Na een week ging het starten steeds slechter en nu start de motor nog enkel als de auto gesleept wordt. Het is nog een motor met carbarateur. Bij de startpogingen ruik je wel een benzinelucht. Iemand een idee?

nosuspect2

Geplaatst door nosuspect2 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 121? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ilspeed (0) PRO, 13 jaar geleden

Aantal jaren geleden ook zoiets gehad, we hebben toen de rotor van de verdeler, verdeler kap en bougiekabels vervangen. Probleem was hiermee opgelost.
Geeft de auto ook foutmelding/foutcode?

nosuspect2 (0), 13 jaar geleden

Gisteren carbarateur eraf gehaald, vanwege een sissend geluid> Er zijn twee pakkingen kapot. Nieuwe besteld en gaan deze morgen monteren. Misschien dat het probleem hiermee opgelost is. (aanzuigen van valse lucht?). Ik laat het resultaat nog weten.

Martyn83r (0), 13 jaar geleden

Probleem met aanzuiging valse lucht komt me heel bekend voor, had mijn 626 ook, zat een scheur in de luchtslang, check die ook even voor de zekerheid, je weet nooit.

nosuspect2 (0), 13 jaar geleden

Nieuwe pakking tussen carbarateur geplaatst. Motor start weer nu nog even afstellen.
Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 121 of stel zelf een nieuwe vraag.