Mercedes-Benz Clk: Cilinderslot achterklep W208

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,3 kompressor

Hallo, als mijn CLK uit de stalling komt, is vaak de accu leeg. Helaas kan ik met het sleuteltje de cilinder niet omdraaien van de kofferklep. (Ook niet van de deur btw) En ik wil wel graag de auto op slot zetten! Ik heb ik het mechanisme uitgebouwd en heb de cilinder met de huls los, maar hoe krijg ik nu de cilinder uit de huls. Of hoe maak ik het slot passend op de sleutel?



Weet iemand hoe ik dit het beste kan doen of heeft iemand een adresje?

eric.megens

Geplaatst door eric.megens (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1630) PRO, 8 jaar geleden

Je hebt dus geen sleutel die op je deursloten past ?

eric.megens (0), 8 jaar geleden

Nee....... Alleen het dashboardkastje, maar daarvoor moet ik eerst in de auto zijn.......

eric.megens (0), 8 jaar geleden

Gisteren het hele slot open kunnen maken, bleek dat er 1 palletje niet meeging. Is nu gangbaar en alles weer in elkaar gezet. Werkt als nieuw! Ik weet niet of dit slot mooi ge-engineered of over-ge-engineered is, maar er zitten zooooooveel onderdelen in dat ik het laatste vrees.

Tip : maak voldoende foto's van hoe het precies in elkaar zit.

Topic closed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.