Mercedes-Benz MB100: linker achterknipperlicht & rechter achterlicht

Bouwjaar: 1995

Wanneer ik de linker achterlichten had los gehaald en weer even had terug gezet en de deuren op slot had gedaan met de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling ging alles nog goed wanneer ik na 20 minuten terug kwam en op het knopje drukte ging hij niet meer open. Heb hem toen verder handmatig opengemaakt. Hiervoor hadden we de draadjes aangesloten van de trekhaak en de knipperlicht naar links geprobeerd deze deed het nu niet meer en precies het zelfde heb ik ook met de rechterkant maar daar is het het gewone licht. We hebben alle draadjes weer losgehaald en nog een x geprobeerd dit heeft niet geholpen. ik heb alle zekeringen nagelopen 1 gaat er stuk als ik me knipperlicht naar lings uit zet en 1 gaat er stuk wanneer ik de lichten aan zet heb overal gekeken daar of hij ergens kort sluiting maakt maar heb niets kunnen vinden.

Heeft iemand het al eerder meegemaakt of weet iemand de oplossing hoor het graag als iemand iets weet alvast bedankt

met vriendelijek groet,

Wesley Dekkers

wesleyd

Geplaatst door wesleyd (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz MB 100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic8071 (0), 19 jaar geleden

je moet wel enig verstand van electro hebben als je aan zoiets begint ,lijkt me tenminste verstandig want dit kan heel nare gevolgen hebben als je niet weet wat je gedaan hebt .
laat dit aub in vervolg door een kenner doen voor dat je de brandblusser uit mioet halen .
kan je zo 1 2 3 niet helpen .sorry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz MB 100 of stel zelf een nieuwe vraag.