Mercedes-Benz 190 E: Mercedes 190E W201 2.0 slaat af 2 seconden na start

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1990

Ik heb een Mercedes 190E 2.0 uit 1993 met 64.000 km op de teller. Hij heeft veel stil gestaan maar ik heb er vorige week nog gewoon een lange rit mee gemaakt. Had wel het idee dat hij soms wat vermogen mist.

Nu start de auto prima maar slaat na een seconde of twee helemaal af. Het maakt niet uit of ik hem op toeren houdt, hij valt echt helemaal uit. Daarna start hij direct weer en slaat ook weer af. Ik heb het vermoeden dat het iets met de brandstofpomp of het relais te maken heeft maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. Heeft iemand advies?

stoppen

Geplaatst door stoppen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MB (0) PRO, 8 jaar geleden

Komt ooit voor dat de slang van de stappen motor af is gegaan.
Deze voel je onder het inlaatspruitstuk.

stoppen (0), 8 jaar geleden

Bedankt, maar dat was het niet. Het was het relais van de brandstofpomp, die zit achter het kunststof plaatje achter de accu. Maakte niet lekker contact dus even verwijderd, ingespoten en weer teruggeplaatst.

Hans4040 (295) PRO, 8 jaar geleden

Bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.