Mercedes-Benz M-Klasse: stationair af en toe zagende cdi 270

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270cdi

Het probleem is dat de motor af en toe bij stationair draaien zaagt. Vervangen zijn inmiddels alle sensoren, verstuivers en het massavliegwiel. Any sugs?

maarten66

Geplaatst door maarten66 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Zijn ook al het raildrukregelventiel en de hogedrukpomp gecontroleerd op drukschommelingen? Dit is met de originele diagnose-computer te checken, maar met universele testers weet ik niet of dat ook mogelijk is.

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

EGR gecontroleerd?

maarten66 (0) PRO, 14 jaar geleden

Raidruksensor is vervangen, verstuivers gewisseld, brondstofpomp gewisseld... EGR nog niet aan gedacht... Zal t checken!

maarten66 (0) PRO, 14 jaar geleden

EGR verwisseld, helaas geen verbetering... :-( Op zoek naar een ander stuurapparaat dan maar?

hbr (0) PRO, 14 jaar geleden

Zuigt het brandstof systeem geen valse lucht mee? Heb dit al eens gehad met een c klasse daarbij was het testventiel wat op de platic slangen zit lek en werd er lucht mee genomen waardoor de motor stationair zaagde.

Vr grt hb

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

Koppel de egr eens af..

maarten66 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ook met een bypass van de EGR blijft t probleem zich voordoen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.