Mercedes-Benz M-Klasse: vermogen valt weg storing p 1187

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 CDI

Hallo, ik heb hier een MB ML 163 type 270 CDI en deze trekt niet meer als je stevig en in een keer doortrekt, het is een automaat.
Als dit zich voordoed dan reageert het gaspedaal niet meer, hij gaat dan uiteindelijk als je stilstaat ook gelijk uit, start je dan weer en je rijd rustig weg heb je geen probleem. zodra je weer stevig doortrekt krijg je precies hetzelfde weer. Na storing p 1187 te hebben gewist gaat het ogenblikkelijk onder bovenstaande omstandigheden weer mis. Wie heeft een oplossing? Storing duid o.a. op de raildruksensor, retouropbrengst verstuivers etc. deze auto heeft maar 155000 km gelopen kan dit dan al op verstuivers en/of pomp wijsen?
M.v.g. Garage Dijkstra
Tel. 0516-421774

dijkstra

Geplaatst door dijkstra (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

filter goed -- retourlektest verstuivers pompdruk --- best is met star computer aangesloten testrit maken en zien bij de storing of de pompdruk en verstuivers het probleem veroorzaakt

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 14 jaar geleden

P1187 Betekent eigenlijk dat er iets mis is met de raildruk.
De vreemde klachten zijn de noodloop.
Verder sluit ik mij aan bij willy9

Oiram

Keimpen (0) PRO, 14 jaar geleden

Is er al een oplossing voor dit probleem ?

Dedobbelaere (0) PRO, 14 jaar geleden

Indien verstuivers ok,eerst eens dieselfilter vervangen.

dijkstra (0) PRO, 14 jaar geleden

We hebben inmiddels het probleem opgelost, zoals het nu lijkt is na het vervangen van het brandstoffilter het probleem niet weer voorgekomen.
Het is al een week goed gegaan. Bedankt voor de tips.
M.v.g. Garage Dijkstra

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.