Mitsubishi Space Wagon: slecht stationeer lopen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 l glxi

beste collegas wij hebben hier een space wagon 2.0 L benzine 16V uit 96
het probleem is slecht stationeer lopen hij start goed en als je er mee rijd trekt goed alleen tijdens het rijden voel je heel af en toe bij konstante toeren net of hij een cylinder over slaat. ik heb een nieuwe verdeler kap gemonteerd omdat aliminium puntjes in de verdeler kap aardig geoxideert was maar geen verbetering nou moet ik wel bij vertellen dat die auto voor ons nog eens door iemand onder handen genomen is en er is gasklep positie sensor vervangen want die zit er erg nieuw uit alleen ik weet de afstel waardes van die sensor niet.ik heb ook de gas klep en stappen motor aande onderzijde van gasklep gereinigd , bougie kabels nat gespoten omte zien of ze overvonken maar niet .ik heb ook de temperatuur sensor aande achterkant van het blok gemeten maar de motor was op bedrijfs temperatuur en ik meette daar niets aan ohm waardes is dit normaal ?ik heb hem na monteren van gasklep huis ook accu los gehad 10 minuten en toen 10 min laten lopen met verbruikers aan en uitgezet daarna nog eens 10 min laten lopen en wezen rijden maar haperende stationeer lopen blijt er in zitten er brand tijdens stationeer lopen of rijden geen motor menegement lamp !wel met half kontact! weet er iemand nog een oplossing voor dit probleem?

kemo6242

Geplaatst door kemo6242 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kemo6242 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb de oorzaak gevonden dus met het gedachte van straks heb een ander collega ook wat aan vond ik noodzakelijk om toch effe te melden.!
gasklep positie sensor was verkeerd op gemonteerd er zit tussen de sensor en gaskelphuis 2 uitstekende pennetjes die de schijf van sensor aande binnen zijde meeneemt als je gas geeft maar die sensor is zo er op gemonteerd dat de pennetjes de binnen boel van de sensor niet meeneemt dus hij krijgt geen invormatie van de senor. er zit 4 pennen aan de sensor stekker als de stekker aangesloten zit en met half kontakt tussen groen wit kabel en geel wit moet je tussende 0.48-0.52 V meten zo niet? sensor verdraaien tot je aan die waardes komt!Let wel op kontakt aan en gasklep in rust stand!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.