Mitsubishi Lancer: Sleutel gaat niet uit contactslot

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik heb nu al twee keer gehad dat ik de automaat van mijn Mitsubishi in de "P" stand heb staan maar vervolgens de sleutel niet uit het contact krijg. De sleutel kan ik een stap terug draaien waarna hij vervolgens blokkeert. In deze stand is de motor wel uit maar blijft de radio aan staan. De eerste keer dat dit zich voor deed ben ik naar de garage gereden. Die hadden dit nog nooit meegemaakt. Door de pook wat heen en weer te bewegen kon de monteur op een gegeven moment de sleutel wel geheel terug draaien en uit het contactslot halen. Gisterenavond hetzelfde fenomeen. Ik heb zeker 5 minuten met de flippers en de automaten pook gespeeld en had de moed al opgegeven toen de sleutel ineens wel vrij kwam.

Is er iemand die dit ook is overkomen? Ik heb nu de reservesleutel maar in mijn tas gedaan. Mocht ik de sleutel er weer niet uit krijgen dan kan ik de auto in ieder geval met de reservesleutel op slot zetten.

hk291053

Geplaatst door hk291053 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Lancer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1620) PRO, 10 jaar geleden

Zal er toch in de electronica/ schakelaars iets niet goed gaan , waardoor de boel niet vrij gegeven wordt.
Al eens uitgelezen en de diverse componenten laten testen of er een fout in zit ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Lancer of stel zelf een nieuwe vraag.