Mitsubishi Carisma: Snelheid- / Pulssignaal t.b.v. Navigatie (Becker)

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GDI

Graag wil ik mijn navigatie aansluiten op de isostekkers die reeds in mijn Carsima aanwezig zijn. Posities 1 en 2 van de betreffende stekker zijn leeg, want er is immers géén voorbereiding voor puls- en achteruit-rij-signaal aanwezig. Nu is de vraag: waar haal ik het pulssignaal vandaan?

Dit had ik reeds gevonden op internet:
"Kabelfarbe: orange
Fundort: Fußraum Beifahrerseite, am MPI Steuergerät, gelber 22 Pin Stecker ( B22 ), Pin 86. ?????
Bemerkungen: neben Handschuhfach, am weiß/grauen 18 PIN Stecker, PIN 11"

Nu is mijn Duits niet geweldig...en de 2e regel zegt mij niets. Ik heb wél een 18 polige stekker gevonden rechts van het handschoenenkastje (grijs/wit stekkerblok) waarin zich een dunne oranje draad bevind. Is het deze?

Zo ja, kan ik die doorknippen en aftakken of is daar een betere methode voor?

Mvg,
Thijs

swolfs2001

Geplaatst door swolfs2001 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Rechts bovenaan aan de handschoenbak zitten 3 doorverbindstekkers, je neemt de middelste (20-polige stekker, zo zit er maar 1), op plaats nr 12 zitten 2 oranje draden recht over elkaar, daar mag de draad op aftakken (en niet doorknippen) voor uw snelheidssignaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.