Nissan Micra 1998: Geen Vonk ??? Nissan Micra

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0i K11

Wie ow wie kan mijn helpen ??? Ik heb het volgende probleem.
Nissan Micra 1.0i (K11) motortje vast gelopen. Andere motor gemonteert maar zat geen onsteking op van de motor die er in zat onsteking van afgehaalt want die deed het wel gewoon. Nu heb ik het volgende motortje draait perfect in de rondte maar ik heb geen vonk ik heb 1x plus op bobine en 2x massa. Zie ik wat over het hoofd of is gewoon die bobine stuk ?? Of heeft er iemand nog een tip om te kijken of het wat anders is??

Mvg br0ns

14-7-06

Zijn nu een paar dagen verder onsteking vervangen maar nog steeds geen vonk. Dealers onder elkaar gaf Nissan mijn een onstekings schema gemeten heb op 1 steker op pootje A massa maar daar moet accu spanning zijn op pootje B wat massa moet zijn heb ik 5 volt rarara.

23-7-06

Heb het probleem gevonden het probleem zat er in dat ik 2 stekkers had omgedraaid van tempratuur sensor en van de bobine passen precies en geen fout codes appart maar hij rijd weer :D.

br0ns

Geplaatst door br0ns (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Dank voor je bijdrage!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.