Nissan Primera: Primera centr. verg. - 2x drukken alle deuren open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hoi allemaal,

Na mijn vorige bericht over een dubieuze primera ondertussen een erg mooie primera gekocht. Enige waar ik aan moet wennen is dat als ik 1x op de ontgrendel knop druk alleen de bestuurdersdeur open gaat en ik 2x moet drukken om alle deuren te ontgrendelen (staat ook in het boekje). Is dat te veranderen zodat in 1x alle deuren open gaan?

Ik las dit topic over een primera uit 2007: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p... waarin staat dat je beide knoppen 10sec ingedrukt moet houden om het te veranderen, werkt dat bij mijn oudere primera ook? (heb het geprobeerd, maar er gebeurde niks, maar misschien doe ik wat verkeerd)...

kasperht

Geplaatst door kasperht (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joche (0), 13 jaar geleden

Bij mijn note werkt dat ook, op contact zetten op beide knopjes duwen gedurende een aantal seconden en vervolgens geeft hij door middel van richtingsaanwijzer aan wanneer hij is overgeschakeld van de ene naar de andere modus.

kasperht (0), 13 jaar geleden

Het gedeelte van op contact zetten had ik niet gelezen in oude bericht, zal het eens uitproberen. Dankje!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.