Nissan Micra: Tellers op dashboard blijven knipperen als hij van contact is

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb onlangs een Nissan Micra 1.4 uit 2002 gekocht. Aanvankelijk niets aan de hand, maar opeens begon mijn radio (MP3) te storen. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen haalde ik hem van contact af en toen bleven de kilometertellers knipperen en tikken. Toen ik hem weer wilde starten gingen alle lampjes uit en niets reageerde meer (ramen, centrale vergrendeling). Met een andere auto door proberen te starten, geen enkel effect. ANWB gebeld, mijn verhaal gedaan en vervolgens is er opeens niets meer aan de hand. Alles doorgemeten, helemaal niets te vinden. Dit is 2 weken geleden. Sindsdien niets meer gemerkt, maar vanmorgen hetzelfde verhaal. Radio begint te storen, motor afgezet, tellers beginnen te knipperen, half uur later nog eens proberen, niets aan de hand. Iemand enig idee?

bastiaan1980

Geplaatst door bastiaan1980 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

mischien zit probleem in de radio probeer eens een tijdje te rijden zonder dat de radio is aangesloten zien of het probleem zich nog voordoet.

bastiaan1980 (0), 12 jaar geleden

Bij de garage dachten ze aan een massa probleem. Inmiddels zijn de kabels van de accu vervangen en de contactpunten schoongemaakt (de auto heeft last van oxidatie), maar dit mocht helaas niet baten. Nu gaan we het bij het contactslot zoeken, wellicht heeft het contactblokje ook oxidatie. Heb de radio er ook al eens uitgehaald, maar dat was het ook niet. Het probleem is dat het hele gebeuren nogal onvoorspelbaar optreedt. De auto kan ook een week normaal lopen en dan ineens gaan sodemieteren. Grrrrr...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.