Opel Astra: aanvulling op eerdere vraag

Bouwjaar: 2000

Ik ben nog iets vergeten te vragen, ik ben zelf behoorlijk handig en werk veel met elektriciteit. Dus wanneer kabels leggen bij mij zou moeten zou ik dit zeker wel leggen/solderen enz. Nu is mijn vraag, in deze vraag:

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

hebben ze het over het motor-management bij de linker wielkast met 2 stekkers (een kleine en een grote). Nu heb ik bij mijn auto gekeken (astra-g 2.0Dtl) en bij mij heb ik 2 stekkers met een gelijke grote. Bij het laatste antwoord van dit topic vertellen ze dat ik pin 63, 64 en 45 moet hebben van de stekker. Nu heb ik dit nagekeken en mijn stekkers zijn maar 20 polig (genummerd van 1 tot 20). Weet iemand wat het probleem precies is??

Alsvast bedankt!

Met vriendelijker Groet, Bart van de Groes

Bart van de Groes

Geplaatst door Bart van de Groes (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

verkeerde stekkers te pakken?

Bart van de Groes (0), 18 jaar geleden

ja hoor inderdaad de verkeerde! had verkeerde kastje te pakken.. Heb het er nu ingezet door de auto uit te laten lezen en zelf een 3-polige kabel te trekken.. Dus schakelaar 25 euro+20 euro voor het uitlezen+ een elektrisch schema. Dus voor 45 euro cruise control! Werkt super!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.