Opel Astra: autoradio jvc met cd wisselaar

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel

Ik had een nissan sunny met ee ncd wisselaar van jvc erin. Nu heb ik deze omgezet in een opel astra station en aangesloten. Hij werkte ook goed totdat ik er mee wilde gaan rijden. Nu ( denk ik ) krijgt de cd wisselaar wel stroom, omdat de cd's er in en eruit kunnen. Maar er verschijnt nu niets meer op het display van de autoradio. Normaal als deze cd wisselaar niet zou zijn aangesloten zou er toch informatie het display moeten verschijnen. Hjij reageert helemaal nergens meer op. Waar zou dit aa nkunnen liggen. Iemand die mij kan helpen. Het is een JVC CHX-500 wisselaar

mvg

Rinze

Bedankt voor je reactie. De kabels heb ik nagekeken en het ziet er naar uit dat de kabels wel functioneren. De cd wisselaar krijgt wel zijn stroom want de cd's kun je er wel uit en in doen wat zonder kabel niet werkt. Wel is mij nu opgevallen dat tijdens het aandoen van de radio de boordcomputer ( display waar tijd datum etc opstaat weg valt voor een gedeelte. Display met drie gedeeltes 1= tijd 2= datum + gegevens van de auto 3= temp.

Hoe kan ik het zo maken dat mijn radio en de cd wisselaar genoeg stroom krijgt zodat de boordcomputer ook nog werkt?

mvg

Rinze

Rinze27

Geplaatst door Rinze27 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erka (0) PRO, 14 jaar geleden

stekker niet goed ingestoken / losgeschoten met inbouwen ?
of met uitbouwen / inbouwen een kabelbreuk veroorzaakt in de kabel die naar de wisselaar gaat...

o ja, kan ook in de stekker liggen van de radio, een opel radio geeft de gegevens weer via het display op het
dashboard. waar de tijd staat enz. die moet omschakelen als je de radio aanzet ( bij een andere radio zal het scherm niks weergeven )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.