Opel Kadett: Blower stuk

Bouwjaar: 1991

Ja hallo, mensen,

Dankzij dit forum heb ik zo'n beetje alles vervangen van mijn auto (prima bak hoor!). Onlangs distributieriem tandjes versleten, maar hij rijdt weer.

Wel een jaar geleden de blower vervangen (die onder de ruitewissers dus). Vervangen door een van de sloop. Nu is hij dus weer stuk, hij piepte al een tijdje maar nu is het echt over.

Nu is mijn vraag: Kan je dit zelf repareren, of is het devies gewoon vervangen?

Groet Rudolf

P.s: kan het ook met zekeringen te maken hebben. Die zijn allemaal heel maar het kan zijn dat er 15 A inzit ipv 10 A bijv.
Maar, ik herhaal, de zekeringen zijn dus NIET stuk.

rudolf10578

Geplaatst door rudolf10578 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

ik denk vervangen. heb de vraag al eens gesteld

kijk eens hier, http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

misschien heb je er wat aan.

gr,
martin.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Het ligt niet aan de zekering hoor, een 10A zekering knalt er natuurlijk eerder uit dan een 10A maar als het misgaat knapt een 15A ook.

Het beste is idd de blower vervangen, ze zijn allemaal even oud dus niet zo gek dat ze ook allemaal rond dezelfde tijd stuk gaan...

rudolf10578 (0), 19 jaar geleden

ok bedankt! de blower vervangen, dit keer nog wat kogellagervet bijgedaan dus we zien wel hoelang hij het uithoudt. (Vandaag wel even nodig gehad in dit weer :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.