Opel Corsa: brandstofpomp vervangen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

hallo allemaal,

ik heb een probleem met mijn opel corsa mijn auto starte slecht en sloeg regelmatig af bij stationair toeren tal, en van morgen gaf die echt de geest , hij starte wel maar heel moeilijk en sloeg daarna meteen weer af, anwb gebeld en die heeft de egr nagekeken en die was goed en na veel zoeken kwam tie tot de conclusie dat de brandstof pomp kuren heeft, en die vervangen (gereviceerd) moest worden en dat de kosten daarvan wel s in de papieren konden gaan lopen.
nou is mijn vraag is dat in en uitbouwen van een brandstofpomp zelf te doen.

bij voorbaat dank ruurd

ruurd28

Geplaatst door ruurd28 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

nou ruud het probleem is dat deze precies op tijd gezet moet worden en daar heb je gereedschap voor nodig en dat zul je niet hebben vermoed ik.

groetjes jan.

stefan84 (0), 15 jaar geleden

Ruud..

Indien je geen 2 linker handen hebt,is dit wel zelf te doen..

je kan hem dan wel optijd zetten,maar de fijnafstelling daar zul je hem ff voor moeten weg brengen,dat word met een klokje gedaan,en dat kun je niet op het oog/oor doen..

Na montage van een andere pomp is er natuurlijk wel mee te rijden..ik zou geen nieuwe halen,hem ook niet laten reviseren,maar gewoon even op mp of ebay kijken voor een andere..hier betaal je dan lang niet zoveel voor..

Maar zou er eerst wel even zeker van zijn,dat het probleem werkelijk in de pomp zit en niet ergens anders..

Is het probleem ineens ontstaan ?

Gr Stefan

ruurd28 (0), 15 jaar geleden

nee het probleem het probleem speelde al wat langer, maar was de ene keer wat beroerde als de andere keer, ik had het het idee dat als de tank nog ongeveer 10 liter in de tank zat dat het erger werd en na het volgooien minder werd.
maar bij de laatste keer zat de tank 3/4 vol.
en die man van de anwb heeft de egr nagekeken en die was goed zei tie , en ik neem aan dat tie dr wel verstand van heeft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.