Opel Astra 2016: Electrische Handrem Probleem 293-06

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Motorcode: B16DTL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

2 dagen na de APK keuring kwam plotseling de melding "service handrem" Na uitlezen kwam ik op code C0293-06 uit Low Voltage - open , Ik heb na het zoeken op internet de schakelaar vervangen ( rot klus) maar dat was het helaas niet , het lijkt op een draadbreuk ergens anders , wie heeft er een schema of een idee waar te zoeken. De handrem module zelf werk wel , elke keer als ik de auto uit zet gaat de handrem er automatich op , en bij wegrijden weer netjes los. betreft een Asta J sports tourer van 2016 met 330dKM . Rij nu 20 jaar Opel en ben eigenlijk zeer tevreden met de diesels die ik heb gehad..

aghofman

Geplaatst door aghofman (55) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

3 maanden geleden - aghofman

Gevonden , het bleek een kabelbreuk valk bij / in de connector van de handrem motor / servo . was optische niet te zien je moet echt per ader trekken om de foute verbinding te vinden , opnieuw solderen en klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.